Phu..

Det var ingen fara med betalningen. Linnea på Kilroy, som ordnat resan till mig, kontaktade dem och det var inga problem alls. Det var bara ett allmänt mail som gick ut till alla elever.

Julafton igår!
Fick lite saker som jag ska ta med mig, bl.a. en liten hårfön, nya skor och en väska. Det var en mycket mysig julafton som firades hemma hos farmor och farfar med kusinera. Det är just det som jag tycker så mycket om med julen, att man får träffa alla man tycker om! Igår ena sidan av släkten och imorgon den andra ute i Östhammar.

God fortsättning på er, som man säger!

Snälla, snälla..


Snälla, låt det inte vara något fel på betalningen!

Fick ett mail i morse från skolan om att det var något som inte stämde med betalningen. Har skickat det vidare till Linnea, tjejen på Kilroy Education som hjälpt mig att ordna resan. Hon skulle ta sig en titt på det och återkomma senare under dagen. Hoppas verkligen inte det är något fel, orkar inte behöva gå och oroa mig över det där hela julen utan att kunna få tag på någon..

Snälla, låt det bara gå bra..

Julklappar..

Dagen började fint.. slog på datorn och öppnade mailen:

"Vi har beslutat om att ge dig ett stependium på 10.000 kr för att stödja dina studier"

Inte helt fel!
Hyreskontraktet är påskrivet och ivägskickat. Nu börjar det närma sig! Det känns både bra och lite jobbigt. Det ska bli hur kul som helst att få komma iväg till ett nytt land och få lära mig allt jag behöver kunna för att göra det jag vill göra i livet. Men samtidigt har jag börjat inse hur mycket jag kommer sakna alla här hemma.. Lillasyster sa senast i morse att hon inte vill att jag ska åka, visserligen p.g.a. att hon ville börja på dans med mig, men det är sådana saker som jag kommer sakna. Spontana roligheter med syster, myskvällar i soffan med mamma och pappa, dagarna hos Sam och alla kompisar och släktingar så klart!

Men jag tänker såhär, ska man få uppleva något i livet måste man ge upp den trygga tillvaron och klara sig utan allt man älskar ett tag. Det är ju bara två år, det går fort!

Money, money, money

Idag har jag gjort av med massa pengar, men det är det värt! Tur att jag har en så snäll pappa, kommer vara skyldig honom pengar resten av livet...

Kursavgiften och flygresan är betald, nu är det bara visum som saknas och den ansökningen skickar jag iväg imorgon. Lite tyngd har försvunnit från mina axlar, men jag vågar inte slappna av än... med tanke på hur knackig vägen hit har varit så kan jag inte vara helt säker än.

Flygresan är bokad till 12/2 2011, två månader kvar!


Nu börjar det..

Från och med nu kommer jag att ha en liten "dagbok" här för de som vill läsa om hur det går för mig på andra sidan jorden.


Än så länge är jag hemma i trygga Sverige och det är en del saker kvar att ordna innan äventyret kan börja på riktigt. Ikväll ska jag betala kursavgiften till skolan för att sedan skicka iväg min visumansökan. När det är gjort och jag fått mitt visum är det flygresan kvar bara.

Två månader kvar idag, nedräkningen har börjat...

RSS 2.0