Almost ready

Nu har mitt visum kommit! Två års studier i Nya zeeland plus jobb 20 timmar/ vecka och heltidsjobb på lov har jag fått tillstånd till. Nu går det ganska bra igen.. Har hittat några bra boendealternativ och ska sätta mig ned ikväll och bestämma mig för hur jag ska göra. Antingen blir det att bo och jobba som Au Pair hos en familj, hos en ensamstående mamma och hennes 7 åriga dotter eller bo hemma hos en kille från Sverige som köpt hus med sin fru i Nya Zeeland. Det finns för och nackdelar i alla alternativ.. lutar åt det andra till att börja med.

Nu blir det pasta och kyckling med Malin och pappa, mums!

Fixa

Just nu är det lite jobbigt i förberedelserna för den stundande resan. Det är mycket pappersarbete som ska fixas och just nu känns det som om allt bara går dåligt. Men allt kan ju inte gå som man vill jämt, även om det skulle vara kul någon gång..

Jag har tur som har mitt underbara jobb på sidan. Jag spenderar dagarna fram tills jag åker på dagis. Det är så underbart, det går inte att gå in där och inte känna sig älskad. Skulle jag inte åka nu skulle jag jobba kvar där hur länge som helst. De små liven, men även de andra fröknarna, lyser upp en just nu lite grå vardag.

Sen har jag mina älskade vänner.. Var och fikade med Agnes, Janni och Malin igår, supermysigt som vanligt. Fick världens finaste blogginlägg från Astrid idag också.. Är så glad att ni finns! Får passa på att låna er så mycket det går innan jag åker!
Madrassen under sängen åkte fram igår igen, hade Sam här över natten. Han har hjälpt mig med allt som rör den här resan och stöttat när jag varit nere, utan dig hade jag aldrig kommit så här långt. Inte med något, det vet du, älskar dig min vän.

Finns så många som gör mitt liv till det fina det är, alla spelar sin egna lilla roll, oavsett om vi ses ofta eller inte.
Kommer sakna er alla, men som jag alltid sagt, riktiga vänner behöver man inte träffa varje dag för att behålla. De man verkligen tycker om, de finns kvar hela livet <3

Nu blev det väldigt känslosamt här, men jag skyller på Astrid och hennes inlägg!

Packning

Nu är det inte alls långt kvar och jag tänkte att det kunde vara bra att fundera ut vad jag ska ta med mig. Har rensat garderoben hela förmiddagen och har faktiskt lyckats få ner kläder, skor, handduk och sängkläder i en väska på 18 kg! Gränsen är 20 kg så jag måste antagligen försöka ta ut lite saker ändå.. Så nu är det nästan tomt i garderoben, lite i väskan och mycket till lillasyster.

Håller även på att fixa filmer till datorn så jag har något att göra på flygresan. Det börjar kännas som det är på riktigt nu.. Innan har det bara varit något jag gjort på min lediga tid, fixat papper och planerat, men nu är det bara en månad och 8 dagar kvar! Som jag skrev tidigare, det ska blir hur kul som helst! Men samtidigt kommer jag sakna alla här hemma..

RSS 2.0